Kerstcadeaus


Vier de kerst bij Elizabeth Wakefield. Tijdens deze koude dagen is het een gezellige drukte in het romantische warenhuis, Londense kerstsferen in het hart van Utrecht. De winkel herbergt de meest prachtige cadeaus voor onder de kerstboom voor de hele familie. Voor de allerkleinsten zijn er de knuffels van Beatrix Potter. Geuren van Crabtree & Evelyn voor de man en voor de vrouw. De unieke handgeschilderde kerstballen van Inge-Glas en originele adventkalenders. U kunt ook uw diner compleet maken bij Elizabeth Wakefield met het kerstservies van Portmeirion, kerst tafellinnen en leuke Christmas Crackers. En er is nog veel meer. Hieronder vindt u een kleine (!) selectie. 
              
De glazen kerstballen van Ingle-Glas zijn mondgeblazen en handgeschilderd en dat maakt elk figuurtje uniek. Bijzonder sfeervol voor in de kerstboom, maar ook leuk als cadeautje.

                                
                                 
America´s best loved candle heeft de heerlijkste geuren voor de kerstdagen. Sprookjesachtige namen als Season of Peace, Christmas Garland en Christmas Eve brengen u in romantische kerstsferen. Er zijn ook leuke accessoires te koop bij de geurkaarsen. 
                                 
Crabtree & Evelyn  brengt voor de kerstdagen speciale kerstgeuren uit voor in huis. De olie bevat ondermeer dennengeur, steranijs en sinaasappel. Ook verkrijgbaar in roomspray. 


Elizabeth heeft een zeer uitgebreide collectie kerstkaarten van Caspari, uniek en persoonlijk. Ook de servetten zijn leuk om te geven.Nergens vindt u zoveel Christmas Crackers als bij Elizabeth Wakefield. We hebben veel verschillende dessins op voorraad.
Opzoek naar een origineel kerstcadeau? In de winkel vindt u ondermeer romantische beeldjes en muziekdoosjes voor onder de kerstboom. En nergens vindt u zoveel leuke adventkalenders!
Een vrolijke kerst begint bij Elizabeth Wakefield Styling in Utrecht!