Bruidsmode & maatwerkIn het naaiatelier van Elizabeth Wakefield kunt u een trouwjurk op maat laten maken door een ervaren coupeuse. Elizabeth ontwerpt klassieke bruidsmode. Denk aan het achttiende-eeuwse icoon Marie Antionette, het korset uit de Belle Epoque en de garçonnelook uit de Roaring Twenties. Wakefields stijl is nostalgisch, romantisch en, door de vele jaren ervaring, perfect van snit. In de winkel heeft u keuze uit een grote collectie natuurlijk stoffen. Naast klassieke, witte bruidsstoffen en kant is er ook veel keuze uit gekleurde zijde. Samen met Elizabeth ontwerpt u uw droomjurk waarnaar er verschillende passessies volgen om tot de perfecte pasvorm te komen.

Een trouwjurk van Elizabeth Wakefield is gemiddeld 1800 euro. 

Naast bruidsmode heeft Elizabeth ook veel ervaring met maatwerk. Zoekt u iets bijzonders voor een feestje of bent u op zoek naar iets dat echt goed bij u figuur en karakter past? Kom langs voor een persoonlijk gesprek.
                
Liefhebbers van de mode uit de twintigste eeuw kunnen terecht bij de jonge ontwerpster Leonieke Terlouw, eigenaresse van Keursijf Bruidsmode. Keurslijf is herkenbaar aan de retro invloeden van de jaren twintig tot en met de jaren zeventig, van Rockabilly tot Bohemian. Elizabeth en Leonieke werken nauw samen, zo gebruikt Leonieke voor haar trouwjurken uitsluitend de stoffen uit de winkel van Elizabeth Wakefield. Kijk voor meer informatie www.keurslijf.nl.