Interieur

Interieur Sanderson

De winkel herbergt prachtige, veelal Engelse, spullen voor een bijzondere inrichting van uw huis. Neem de meubelstoffen van Morris & Co en Sanderson.

De grondlegger van Morris & Co, William Morris, was 1 van de invloedrijkste designers van de negentiende eeuw, geestelijk vader van de Arts and Crafts beweging. Het bedrijf Morris & Co levert al 150 jaar Morris zijn dessins op behang en stoffen. In de winkel van Elizabeth Wakefield kunt u snuffelen in de mooie stalenboeken, opzoek naar een bijzonder dessin voor gordijnen, behang of het stofferen van uw bank. Naast Morris & Co is ook de collectie van Sanderson te bekijken. Ook zo'n mooi Engels label met een rijke traditie. Sanderson oogt wat lieflijker en romantischer en heeft ook de populaire toile motieven in de collectie. Onder dit bericht vind u een impressie uit de stalenboeken.

Graag geven wij u interieuradvies. Opzoek naar een stoffeerder of iemand die uw gordijnen op maat kan maken? Wij helpen u graag verder. Ook kunnen wij lampenkampen stofferen en tafelkleden op maat maken.

 Interieur Sanderson
          
Interieur Morris & Co 
                              
           
Tapisserie Craye is een familiebedrijf uit 1880 gespecialiseerd in reproducties van beroemde schilderijen van ondermeer Klimt en Van Gogh. Craye is gespecialiseerd in een weeftechniek overgenomen van de Vlaamse wevers uit de 14e en 15e eeuw. Elizabeth Wakefield heeft een uitgebreide collectie wandkleden en kussens in de winkel van zeer goede kwaliteit.  
                          
                                                  Klimt, Moeder en kind, wandkleed Craye

Impressie stalenboeken:                                 Sanderson:
Het populaire Toile du jouyMorris & Co: